مشاوره حقوقی رایگان - تصادف واژگونی باخودرو دولتی

سلام علیکم
استادهای بزرگوار (وکلای محترم دادراه)
بنده درسال 1384 باخودروسازمانی تصادف ومجروح وخسارات زیادی ببارآورده.
حالابنده مدارک بیمارستان وبالینی تهیه ودر ان زمان برابراصل شده اند
نامه پزشک قانونی /کروکی وکمیسیون 140زده اندقیودخدمتی
سوال /آیابنده میتوانم دنبال کارهای اداری برای اخذدرصد مجروحیت وغیره درخواست بدم درسال 1393 بنابه رای کمیسیون پزشکی بازنشسته شدم( ماده 28 بندب )
لطفا راهنمایی بفرمایید
بااحترام بازنشسته

پاسخ ها :

تصادف در حین انجام ماموریت کاری گرفتن درصد جانبازی در ماموریت آسیب دیدگی در حین کار حادثه کاری