مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی در حین کار

من کارمند شرکت مخابراتی هستم کارم 24 ساعته هست بدون تعطیلی یکسره مگر اینکه مرخصی بگیرم و تردد هم با وسیله شخصی خودم هست. من در حین رفتن به یکی از سایتهای ایرانسل با موتور زمین خوردم و پام و چندجای دیگه بدنم اسیب دید الان مرخصی استعلاجیم قبول نمیکنن و میگن فقط 3 روز مورد تایید هست در ضمن تمام هزینه درمان و پزشک و ... و هزینه تعمیر موتورم خودم پرداخت کردم الان من تکلیفم چیه راجب استعلاجی که 6 3 روز هست و اینهمه هزینه

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه حادثه رانندگی در حین انجام وظیفه شغلی شما رخ داده است، شما می‌توانید از بیمه شرکت خود به عنوان بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید. بنابراین، برای ادعای خسارت و درخواست پرداخت هزینه‌های درمانی و تعمیر موتور، باید با شرکت خود تماس بگیرید و درخواست پرداخت هزینه‌ها را ثبت کنید. در بسیاری از شرکت‌ها، بیمه تامین اجتماعی برای کارمندان در نظر گرفته شده است و کارفرما مسئولیت پرداخت هزینه‌های درمانی و تعمیرات را برعهده دارد.

اگر شرکت شما بیمه تامین اجتماعی ندارد، می‌توانید با توجه به شرایط بیمه خودرو، از بیمه نامه خودروی خود برای پرداخت هزینه‌های درمانی و تعمیرات استفاده کنید. برای این کار، باید با شرکت بیمه خودرو خود تماس بگیرید و درخواست پرداخت هزینه‌ها را ثبت کنید.