مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه با علت طرح تحقیق مقدماتی

با سلام و خسته نباشید.
چند ماه پیش یکی از همکاران با همکاری دیگر درگیری لفظی انجام دادن و ما نیز به طبع سمت سازمانی مابین این درگیری بودیم حال یکی از طرفین شکایت کرده که به من افترا زدن و این وسط برای من ابلاغیه اومده با عنوان ثبت پرونده و طرح تحقیقات مقدماتی با موضوع افترا .
حال از من شکایت کرده یا مرا بعنوان شاهد یا مطلع معرفی نموده از کجا میشه فهمید.ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابلاغیه به رویت یک وکیل برسانید
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
برای شما ابلاغ میاد.
احتمالا از شما نیز شکایت شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از شما شکایت شده است
حضورا به شعبه مراجعه نمایید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام از متن ابلاغیه مشخص میشه دوست عزیز اگر شکایت شده باشه حتما نوشته بعلت شکایتی که برعلیه شما شده ......

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سامانه ثنا قسمت پیگیری و اطلاع رسانی پرونده چک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایتی شکل گرفته حضور مراجعه یا وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.