مشاوره حقوقی رایگان - امانت چک

بنده درسال 95 به یک نفر چند برگ چک دادم ویک دست خط به این مضنون که چکها با مبلغ وشماره چک وتاریخ سررسید وبانک صادره کننده چک درنزد من امانت بوده وتمام عواقب قانونی آن به عهده اینجانب میباشد را برای من امضا کرده
حال بخاطر پاس نشدن چکها دارندگان چک ها شکایت کرده وتمام حساب های بنده مسدود شده بنده الان چکارمی توانم بکنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید وکیل بگیرید و اگر دفاعی دارید انجام شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت خیانت در امانت نماییدو از دادگاه حقوقی بخواهید قرار اناطه صادر کند.