مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن چک برگشتی

با سلام دو سال پیش فهمیدم زنم برگه های دسته چک من رو که توی منزل بوده به اقرار خودش برداشته وگفته (بچه پاره کرده منم از ترس تو انداختم آشغالی)؛ منم باور نکردم گفتم اگه راست میگی بیا دفتر خونه بگو اقرار کن و مسئولیت چک هارو قبول کن اقرارنامه محضری ازش گرفتم به دادگاه اعلام مفقودی کردم به بانک ارائه دادم پارسال چهار فقره از چکها توسط یک نفر برگشت خورده تا الان هم اقدامی نکرده درخواست استرداد چک کردم گفته از زنت طلب دارم درخواستم رد شد.چکار کنم تمام حسابام مسدوده چکار کنم چک هارو پس بگیرم (به همین دلایل در حال طلاق هم هستم)

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با اقرارنامه از خانمتون شکایت خیانت در امانت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به طرفیت همسرتان دعوی مطرح و به استناد مدارک اثبات نمایید که چک های موصوف توسط ایشان سرقت شده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر علیه خانم طرح دعوی کرده است و هنوز رای صادر نشده به عنوان وارد ثالث طرح دعوی نمایید در غیر اینصورت دعوی استرداد چک مطرح نمایید و اگر علیه شما طرح دعوی شده با توجه به مدارک دفاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت سواستفاده از همسرتان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل دارنده چک مسئول هستید می‌توانید به طرفیت همسر خود شکایت نمایید ایشان در مقابل شما مسئول است