مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق آبه در روز مشخص

سلام
باغی خریداری کردم وطبق توافق یک روز در هفته یه مدت 1 ساعت ونیم زمان آبیاری دارم
میر آب منطقه روز 2 شنبه هر هفته قرار بوده حق ابه رو بده چندین ماه است زمان ابیاری رو با توجه به نظر خودش مدام تغییر داده و اب باغ رو سر روز خودش نمیدهد یه روز 3 یا 4 شنبه تغییر پیدا میکند از انجایی که من برای تفریح باغ دارم .
و این جابه جایی از نظرم منطقی نسیت میشه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ساعت آبیاری باید روز و ساعت مشخصی داشته باشد.