مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش بیمه در بیمارستان بدلیل جراحت ناشی از تصادف

با سلام و خسته نباشید
پدر من سوار بر موتور کنار خیابان ایستاده بودن که ماشینی حین بیرون آمدن از محل پارک به پدرم زده و باعث شکستگی پای پدرم شد
پدرم در آن لحظه شخص مقصر را بخشیده ولی بیمارستان به دلیل اینکه اتفاق را تصادف قلمداد میکنن بیمه تکمیلی پدرم را قبول نکردن و ما مجبور به پرداخت آزاد هزینه های بیمارستان شدیم
در این مرحله راه حلی برای دریافت حق بیمه وجود دارد؟
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت شکایت از شخص مقصر میتوانید از بیمه استفاده کنید