مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و حبس اشخاص در منزل

با سلام و احترام
دختر من که 22سال دارد، بدلیل مزاحمتهای عمه اش در محل کار و دانشگاه به کلانتری مراجعه کرد. متاسفانه اقدامی برای جلوگیری از این مزاحمتها صورت نگرفت. تا اینکه چند روز پیش عصبانی به در منزل عمه اش مراجعه کرد. پس از ورود به حیاط و اعتراض شوهر ایشان به همراه همسر و فرزندانش دخترمو به داخل ساختمان کشیده و مورد ضرب و شتم قرار دادند. و حدود 4 ساعت از خروج ایشان ممانعت کردند. بعد به پليس زنگ زده و صورتجلسه ورود به عنف رو توسط پليس نوشتند. در حالیکه حبس چند ساعته و ضرب و شتمو کتمان کرده و مدت توقف دخترم در محلو 20 دقیقه نوشتن. بعد از تحویل دخترم ما هم شکایت به حبس و ضرب و شتم کردیم. ضمنا ورودی و احتمالا داخل منزل ایشان مجهز به دوربین هست. که ادعا دارن ورود به عنفو اثبات کنن. آیا ما هم از طریق همین دوربین حبس چند ساعته و گزارش نادرست زمان توقفو ميتونيم اثبات کنيم? در صورت اثبات جرم و مجازات طرفین چی هست?

ضمنا دخترم چندساليست نزد من با برادرش جدا و مستقل از پدرش زندگی می کنيم به دليل اختلاف.

متشکرم از حسن توجه و زحمات شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولاکه بهتراست وکیل بگیرید
درخصوص جرم ورودبه قهروغلبه یاباتهدیدبه مسکن دیگری باید قهروغلبه یعنی مثلا باتوسل به زور واثارش یا باتهدید اثبات شود که اثباتش درشرایطی که گفتید سخت است الیته اگرمحل دوربین داردحتمادرخواست بازبینی دوربین رادرخواست کنید درخصوص بازداشت غیرقانونی نیز راحتترقابلیت اثبات رادارد وهمچنین ضرب وجرح