مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل دیگری به عنف

سلام ببخشید من چند روز قبل به منزل پدری رفتم تا از مادرم فتوکپی شناسنامه بگیرم برای انحصار وراثت ولی برادرم مانع شد و با هم دعوا کردیم. حالا اون رفته شکایت کرده از من که نوشته ورود به منزل دیگری به عنف ، تهدید و توهین و تخریب... آیا رفتن به منزل پدری میشود عنف ؟؟؟ من ازدواج کردم و منزل خودم زندگی میکنم ولی برادرم هنوز خانه پدریمان با مادرم زندگی میکند ...

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیرورودبه عنف نیست چراکه ملک پدریتان است وشماوراث ایشان هستیدودرانجاحق دارید