مشاوره حقوقی رایگان - غرامت وزارت دفاع 1400

سلام عرض ادب
در حین خدمت و اینکه با موتور تصادف کردم و چون گواهینامه نامه نداشتم بیمه بهم تعلق نگرفت و غرامت بهم تعلق گرفت؛1400 دچار حادثه شدم و ضربه مغزی و کلی شکستگی دیگه.
در تاریخ 1402/4/13 شورای پزشکی ودجا درصد غرامت را 55 درصد زدن.
سوال اول؟سال جدید محاسبه میشه؟
سوال دوم؟حدودا چقدر میشه؟

پاسخ ها :

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، 55درصد ثابت است و تغییر نمی‌کند ،اگر به نرخ امسال پرداخت شود حدوداً 500میلیون