مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و فحاشی بی شرمانه

سلام خسته نباشید . خانمی چهل و دو ساله هستم باعرض معذرت از همسرم جدا شدم . تقریبا هشت ساله . حدود سه ساله پیش با ی آقایی آشنا شدم قرار بود ازدواج کنیم ولی نشد دروغ گفته بود جداشدن از اون موقع تا ب الان هرجا میروم منزل دوست و آشنا حتی شماره خانواده همسر سابقمو بدون اجازه از گوشیم برداشته تماس گرفته و فحاشی می‌کنه پیام های بی‌شرمانه می‌فرسته و شناسنامم برداشته نمیده لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌تواند تحت عنوان فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک شکایت کنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
به جرم فحاشی شکایت و با توجه به چگونگی دست یافتن به شناسنامه شما شکواییه خیانت در امانت یا سرقت مطرح کنید بهتره از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان فحاشی و تهمت از ایشان شکایت کنید