مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

با سلام من چکی را به عنوان ضمانت به کسی دادم و قرار بوده که در قبال این چک ضمانت بیایند و حساب و کتاب کاری را انجام بدهند و قراردادی هم بین طرفین نوشته و امضا شده که اگر هریک از دو طرفین طبق قراردادی که نوشته شده نیایند و حساب کتاب نکنند حکم خیانت در امانت محسوب می‌شود و این شخص این چک را گرفته و طبق جلسه ای که گذاشته بودیم ایشان حاضر نشدند و در زمان موعد چک هم رفتن و چک ضمانتی که داده بودند را برگشت زدند میخواستم بپرسم شرایط من به چه صورت هستش امکانش هست که راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

برگشت زدن چک امانتی برگشت چک ضمانت خیانت در امانت چک ضمانت چک