مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر

با سلام,
مادر من مطلقه است و فرزند دیگری ندارد. همیشه هم خانه دار بوده است.
من در خارج از ایران زندگی و کار میکنم.
مادرم در حال حاضر نصف حقوق بازنشستگی پدربزرگ مرحومم را دریافت میکند (نصف دیگر را مادربزرگم) و بیمه از این طریق دارد.
آیا برای من امکان گرفتن کفالت مادرم وجود دارد؟ اگر من در ایران زندگی و کار نمیکنم چگونه میتوانم نشان دهم که مادرم تحت سرپرستی من است؟
ممنون

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با درود اگر مادرتون بالای 60 سال سن داشته باشند میتوانید برای گرفتن سرپرستیش به دایره سرپرستی دادسرای محل مراجعه کنید و بحث سرپرستی ارتباطی با حقوقی که میگیرد ندارد .