مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام. خانومم علاقه ای به روابط زناشویی نداره و سالهاست همینطوره و جلسات زیاد مشاوره هم رفتیم ولی فایده نداشت. شنیدم چون همسرم با من زندگی میکنه قاضی قبول نمیکنه که من ازدواج مجدد کنم چون ممکنه در جلسه خانومم بگه من مشکلی برای روابط زناشویی ندارم.‌تکلیف چیه؟ من چطور میتونم به قاضی اثبات کنم که معذبم. با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید عدم تمکین زوجه را بگیرید امکان ثبت دادخواست ازدواج مجدد وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تقاضای آزمایش دهید
بهتر است ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید آنگاه طرح دعوا نمائید
زیرا اثبات این مورد در رویه دشوار است