مشاوره حقوقی رایگان - صیغه کردن بخاطر عدم تمکین خانم

سلام خسته نباشید من 37سال سن دارم و یک بچه 8ساله ، سوال من این هست که هروقت خانمم بامن قهر میکنه دیگه تا مدتها حتی یک ماه هم شده گاهی رابطه برقرار نمیکنه وتمکین نیز نمیکنه ،اگربنده کسی رو صیغه کنم آیا گناه داره بخاطر عدم تمکین خانمم یا ازلحاظ قانون جرم محسوب میشه ، ممنون ازشما

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی اولا از نظر شرعی درحوزه تخصص حقوقی نمی باشد ثانیا از منظر حقوقی درصورت ازدواج مجدد زوج، شروط صمن عقد محقق و زوجه حق طلاق خواهد داشت