مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تعویض موتور خودرو کوییک زیر 10000 کیلومتر

خودرو بنده کوییک سال 1401 هست . شامل گارانتی هست و 8 هزار کیلومتر راه رفته
با مشکل صدا از موتور به نمایندگی مراجعه کردم و گفتند کل بلوک سیلندر باید تعویض بشه . باید برم تعویض پلاک نامه بگیرم
سوال من اینجاس هزینه افت قیمت این ماشین رو چه کسی باید بده؟
اصلا بابت این موضوع باید هزینه ای دریافت کنم؟ چون توی سند قید میشه موتور تعویض
مبلغ خسارت چقدر هست؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه افت قیمت را به نظر شرکت سایپا پرداخت نمی کند.
شما اول با استفاده از گارانتی کارهای مربوط به تعویض موتور را انجام دهید
بعد از انجام اینکار می توانید طبق نظر کارشناس خسارت افت قیمت را مطالبه کنید