مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده فوت کرده است

به نام خدا
با سلام
حدودا 4 سال پیش یک دستگاه آپارتمان پیش خرید کرده ام و نصف مبلغ آن را همان موقع پرداخت کرده ام.
حدود یک سال پیش فروشنده فوت کرده است ، از آن مدت تا حالا هر چقدر به ورثه و شرکای فروشنده (بردار فروشنده و صاحب ملک)صحبت کرده ایم راضی به تعیین تکلیف نشده اند.
بعد از شکایت ، شرکای فروشنده منکر شراکت شده اند و ورثه هم مدعی اند که هیچ ارثی بهشان نرسیده در حالی که متوفی بسیار سرمایه دار بوده است (گویا همسرش در زمانی که او بیمار بوده وکلاتی همه چیز را به نام خودش زده) .
حال به ما گفته شده ممکن است نه واحد آپارتمان و نه پول دستمان نگیرد.
قولنامه ای هم که نوشتیم در بنگاه بوده .(بنگاه هم متعلق به برادر دیگر متوفی است.)
شما رو به خدا به دادمون برسید ، ما چطور حقمون رو بگیریم؟
لازم به ذکر که قولنامه و اسناد پرداختی همه موجود است

پاسخ ها :

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام، نیاز به بررسی بیشتر مدارک است.
اگر زمین ملک به نام متوفی است و ایشان قولنامه را امضا کرده آمد. قرارداد شما صحیح است و می توانید دعوای الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ضروری و لازم است که مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا با توسل به آن ها ، پاسخ مناسب و کاربردی حقوقی دریافت کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و قبلا به آن پاسخ داده شده است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید قراردادتان را مطالعه کنم در صورتی که توسط متوفی امضا شده میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که مالی نباشد کاری نمیتوانید بکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکرار شده است. همانطور که در گذشته عنوان شد ضروری و لازم است که مدارک، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا با توسل به آنها، پاسخ مناسب و کاربردی حقوقی دریافت کنید.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام. وقت بخیر.
دادخواست اثبات مالکیت و الزام له تنظیم سند رسمی علیه ورثه تقویم دادگاه نمایید.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

دادخواست الزام به تحویل مبیع بر علیه ورثه مطرح کنید .اگرم ملک را میشه تصاحب کنید متصرف بشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قطعا راهی وجود دارد که شما به حقوق خود برسید لذا جهت بررسی دقیق موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یا وکیل بگیرید یا تماس بگیرید تا توضیحات مفصل به شما ارائه گردد