مشاوره حقوقی رایگان - حصار کشی

مزرعه من چسبیده به زمین خشکی او میخواهد حصار بزارید از مرز من چقدر باید فاصله باشد که من رفت امده با سبد رد بشم که به دیوار من برخورد نکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در انتهای زمین خود میتواند حصار کشی نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر یک از مالکین می توانند در ملک اختصاصی خود دیوار یا حصار بکشند
و نیازی به رعایت حریم نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به اسناد و مدارک مربوطه دارد
اگر حق ارتفاق دارید باید رعایت گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر مالکین می توانند در ملک اختصاصی خود اقدام به کشیدن حصار کنند و نیازی به رعایت حریم خاصی وجود ندارد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
انتهای زمین خودش میتواند حصار بگذارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار است. در گذشته اشاره شد که هر مالکین می‌توانند در ملک اختصاصی خود اقدام به کشیدن حصار کنند و نیازی به رعایت حریم خاصی وجود ندارد؛ چرا که ملک در محدوده مشاع قرار ندارد.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

هیچ فاصله ای نمیشه بزاره برای عبور شما

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
در حدود ملک خود میتواند حصار کشی کند