مشاوره حقوقی رایگان - رای هسته گزینش

سلام من سال ٩٨ کنکور شرکت کردم و با رتبه خیلی خوب از گزینش فرهنگیان رد شدم و در تاریخ ٣١ شهریور به هسته گزینش اعتراض کردم و مصاحبه کننده گفتن که پروندم رو برای نظردهی به شورا میفرستن اما الان بعد از گذشت یک ماه و خورده هنوز خبری نشده از سازمان سنجش میپرسم میگن از هسته گزینش پیگیری کنید و هسته گزینش میگه این موضوع به ما ربطی نداره و نتيجه رو سازمان سنجش اعلام میکنه من الان چیکار کنم؟ حداکثر تا کی طول میکشه نتیجه بیاد. ممنونم از شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اخذ شماره و تاريخ ارجاع ميتوانيد از سنجش پيگير شويد مطمعن شويد ارسال شده يا خير