مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با عنوان عدم حصول سازش در پرونده تصادف

با سلام ،خانم بنده در اسفند سال 99 با یک موتور سیکلت تصادف کرد،پس از طرح شکایت در دادگاه و طی شدن طول درمان به مدت یکسال دیه به مبلغ سیصد میلیون تومان به راکب موتوراز طرف بیمه پرداخت شد،الان بعد گذشت یکسال دوباره شکایتی از ما شده در شورای حل اختلاف با مضمون عدم حصول سازش،میخام بدونم من باز هم باید دیه بدم،وآیا این شکایت از طرف من قابل پیگیری هست.تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله پیگیری نمایید
باید دادنامه صادره بررسی گردد

زیاندیده میتواند مطالبه هزینه های درمان زاید بر دیه را مطالبه نماید و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت به طرفیت هر کسی می‌باشد ایشان پیگیری نمایند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دیه یک بار پرداخت شده وپرونده باید مختومه شود نیازی به پرداخت دوباره دیه نیست