مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

باسلام بنده همسرم مهریه به تعداد 200سکه اجرا گذاشت و برای هزینه دادرسی اولیه اعسار زد و معافیت موقت گرفت الان بنده به کل سکه ها اعسار زدم و باید 9ماه یک سکه پرداخت کنم خواستم ببینم الان من باید هزینه دادرسی 200سکه روهم دوباره پرداخت کنم یا فقط سکه ونیم عشر دولتی ازم میگیرن ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله محکوم علیه باید هزینه و نیم عشر را پرداخت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت رای باید هزینه ها و نیمه عشر از سوی زوج (محکوم علیه )پرداخت شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی هرچه محکوم شدید را باید نیم عسر پرداخت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هرهزینه ای که پرداخت کرده باشد باید پرداخت کنید