مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام. من از طریق مزایده دادگستری قطعه زمینی کشاورزی در سال 85 خریدم. الان جهت مجوز فنس کشی رفتم. منابع طبیعی اعلام کرده که جزو زمینهای ملی میباشد. باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بایدطرح دعوا نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر اراضی شما ، جز زمین های منابع ملی باشد شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 یا اعتراض به آگهی منابع ملی به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید و با توجه به مستندات و دلایل موجود دفاع نمایید
میتوانید تماس بگیرید