مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با سلام. من حکم جلب یه نفر رو گرفتم که پیش قسط رو پرداخت نکرده و دادورز بهم گفت که این حکم سیار و هم ورود به منزل هستش. سوالم اینه تو اخر حکم جلب نوشته این برگ به مدت یکسال و کلا برای سه نوبت معتبر است یعنی چی؟ و سوال دوم اینه که ایا حبس بشه بازم میتونه با ترفند و حیله برای بار دوم هم اعسار بزنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخ سؤال اول در حکم جلب سیار آمده و مشخص است و نیاز به توضیح ندارد . پاسخ سؤال دوم هم بله است.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تاسه مرتبه مأمورین میتوانند به مخفیگاه وی بروند،اگردراین سه مرتبه وی رانیافتندمجددابایدتقاضاکنید، اعساروایسارتابع شرایط مالی است ولذاطرف شمااگرارثی ویاسرمایه ای برسدشماهم میتوانیددادخواست متمکن بودن وی رابدهیدواموالش راتوقیف نمایید.موفق باشید