مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام.
من در حادثه حین کار 3 انگشت کوچکم آسیب دیده و قطع شده بودند و انگشت اشاره هم کش اومده بود و مشکل تاندون پیدا کرد.
انگشت وسطی ترمیم شد و با انگشت اشاره کار میکنند ولی دیگه کامل بسته نمیشوند. انگشت کوچک کامل و انگشت کناریش و کف دست و پشت دست به شکم و کشاله ران طی 2 مرحله پیوند زده شد و دستم داخل شکم قرار دادن به مدت 45 روز و وسط همه انگشتانم و کف دست و پشت دستم و شکمم بیش از 100 تا بخیه خرده. و در مرحله دوم برای استخوان بندی و راست شدن انگشت کوچک که یه بند آن قطع شده از کشاله ران گوشت و پوست پیوند زدند و مجددا هم شکم هم کف دست و انگشت کوچک بخیه زده شد.
و از لحاظ زیبایی شکم و کف دست و پشت دست و انگشت کوچک مشکل دارد.
میخواستم بدونم دیه اش چطوری حساب و چقدر میشه؟
متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

اجرای احکام پس از صدور رای قطعی