مشاوره حقوقی رایگان - مالی - پرداخت بدهی

با سلام
یکی از دوستان می خواد 400 هزار تومان پول قرضی سال 1375 رو پس بده
اما کسی که پول داده میگه من الان 400 میلیون تومان می خوام
درصورتیکه برای شما مقدوره من رو راهنمایی کنین 400 هزار تومان سال 1375 معادل با چند تومان در سال 1402 محسوب میشه؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام‌خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه حساب میشه و گرنه تا کنون از طریق اظهارنامه مطالبه نشده .از زمان داد خواست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دادخواست مطالبه
وجه در مرجع قضایی ، باید اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه طبق شاخص بانک مرکزی از تاریخ اقامه دادخواست پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا خسارت تاخیذ از تاریخ اقامه دادخواست محاسبه می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت دادخواست مطالبه وجه همان چهارصد هزار تومان قابل مطالبه است.
ولی اگر خودتان بخواهید پس بدهید می توانید طبق شاخص تورم محاسبه و پرداخت نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت تاخیر از زمان دادخواست محاسبه می شود نه سال 75

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان نمی‌تواند 400 میلیون مطالبه نماید مگر اینکه آن را درخواست کرده باشد ت محاسبه به طور دقیق می‌توانید تماس بگیرید