مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وخسته نباشید میخواستم بدونم با وجود وکیل برای تغییر اسم نیازی به حضور متقاضی در مراحل ودر دادگاه هست ؟ یعنی وکیل میتونه به تنهایی خودش همه کارهارو انجام بده ؟ واینم بگم من مشهور به نامی نیستم اسمم مذهبی نیست فقط،میخوام اسم دلخواه مو داشته باشم رفتم دفتر پیشخوان ولی قبول نکردن به اسم دلخواهم تغییر بدم والان میخوام از طریق دادگاه اقدام کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکیل میتواند به تنهایی تمام موارد را پیگیری نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکیل اقدام کند.البته حضور خودتان در کنار وکیل می تواند موثرتر باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب زمانی که شما وکیل می‌گیرید دیگر نیازی به حضور شما در هیچ جا نمی‌باشد

کارها به صورت وکیل به تنهایی انجام می‌شود با توجه به تجربیات و پرونده‌های زیادی که در خصوص تغییر نام داشتم لذا پیشنهاد می‌شود بعضی از اقدامات را حتماً انجام دهید تا شانس بیشتری داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تغییر نام امکانپذیر است ‌
ولی شما باید دلیل داشته باشید