مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

سلام من پدرم چند سال پیش تصادف کردن و رفتن توی کما و الان مشکل قلبی دارن طبق دستور دکتر از کار افتاده اند خودمم یکی از گوش هام کم شنواست ایا میتونم کفالت پدرم و بگیرم و معاف بشم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معافیت شرایط خاص خودش را دارد مخصوصا معافیت کفالت که کمیسیون کفالت تشکیل شده و هم پرونده پزشکی ورتی می‌شود و هم شرایط زندگی شما که تحقیقات محلی نیز وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که برادری نداشته باشید می‌توانید اقدام نمایید