مشاوره حقوقی رایگان - کار و قانون کار

با عرض سلام بنده نزدیک به دو سال و نیم در یک ساختمان نیمه کاره مربوط به یک اداره نگهبان بودم . متاسفانه اداره مربوطه هیچ گونه در مورد حق و حقوق امر را رعایت نکرده .با توجه به اینکه 24 ساعته در محل حضور دارم و از خانواده دور .
یعنی به صورت کامل در این مکان نگهبانم .در این مورد به اداره کار شکایت کردم . اما مسئله دیگر این است که متاسفانه به علت فشار اداره مذکور نتوانستم به خوبی به خانواده خود سر بزنم و در این زمینه در زندگی شخصی دچار مشکل شدم و همسرم دست به خودکشی و خودزنی کرده . ‌ و از لحاظ عصبی دچار مشکل شده . به چه صورت می‌توانم در این زمینه شکایت کنم از اداره مذکور و چه حقی را به من می‌دهند بابت این اتفاق

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با توجه به توضیحات ارائه شده صرفاً می توانید در خصوص حق و حقوق خود از کارفرما شکایت کنید و حق بیمه خود را نیز مطالبه کنید.
در خصوص خود زنی همسرتون موضوع ارتباطی به کارفرما ندارد.
موضوع خود زنی حتی ارتباطی به شما نیز ندارد و همسرتان مسئول خود زنی است و نمی تواند از کسی شکایت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنها می توانید پیگیر حقوق و مزایای خود از طریق اداره کار باشید خودزنی همسرتان ارتباطی به کارفرما ندارد و قابل پیگیری نیست