مشاوره حقوقی رایگان - درباره تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر شرکتی زیر نظر شرکت توزیع سیستان بلوچستان

باسلام و خسته نباشید . بنده نیرو شرکتی زیر نظر شرکت توزیع سیستان بلوچستان کار میکنم .ساده تر بگم با نیروهای رسمی اداره همکار هستیم ولی ما شرکتی هستیم و سیمبان هم هستم. خدمت شما عرض کنم بنده پدرم سابقه 28ماه جبهه دارد که طبق دستور مقام رهبری 3/4خدمت جبهه پدرم که معادل 21ماه میشود داوطلبانه محسوب میشود. سوال من اینجاست آیا منی که فرزند ایثارگر محسوب میشوم میتوانم تبدیل وضعیت بشم و از شرکتی بیام زیر نظر خود اداره اگر راهی و قانونی وجود دارد من راه راهنمایی کنید چکار کنم. من با نیرو انسانی که تماس گرفتم جواب مثبتی به من ندادن و با من خوب رفتار نکردن. منتظر پاسخ شما هستم . اجر شما با آقا امام حسین (ع)

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال حقوقی نیست