مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در نگهداری 11گرم شیشه در منزل کسی دیگر

سلام وقتتون بخیر
حدود سه ماه پیش با فردی آشنا شدم و باهم زندگی میکردیم. فروشنده مواد بود
حدود 40 روز پیش با حکم جلب جعل اسناد ریختن توی خونه
خودش نبود و توی خونه11 گرم شیشه و ترازو و یه پایپ و قمه و چاقو و دوتا قلیون مانند که باهاش میگفتن شیشه میکشن را پیدا کردن و به من گفتن بیا کلانتری و امضا کن که مال تو نیست و برو
وقتی رفتم دستبند بهم زدن و یه برگه دادن امضا کردم
دوبار دوتاخانوم من و گشتن
بعد بردنم پیش قاضی و همون شب زندان
قرار وثیقه 70 میلیونی به جرم مشارکت در نگهداری 11گرم شیشه.
وقتی به مامورا اعتراض کردم بخاطر فحش ناموسی که سرباز داخل خونه به همسر من داده بود بهم گفتن خیلی زبون درازی کنی میگیم در حین استعمال بودی
گفتم شاهد باید داشته باشید
گفت سربازا همه شهادت میدیم.. من به مدت 5 روز زندان بودم تا خود شوهرم یه سند کرایه کرد و اومدم بیرون.
سوال من : مامورا برای جلب شخصی دیگه وارد خونه اش شدن ایا میتونن خونه اش و بگردن و وقتی خودش نیست کسی دیگه را ببرن باخودشون؟ موادی که پیدا کردن گفتن زیر تختخواب بوده چرا مشارکت در نگهداری برام نوشتن ؟
و اینکه سرباز حق داد فحش ناموسی پیش یه زن و داره که وقتی اعتراض کنم تازه تهدید میکنن ؟
و اینکه اون اقا هربار بحث میکنیم باهم میگه روز دادگاه نمیاد و هیچی و گردن نمیگیره و اینکه میگه من مطمئنم مواد توی خونه نداشتم اونروز پس یا مال خودته و باید گردن بگیری یا مامورا به قصد پرونده سازی با خودشون اوردن درهر حال میگه گردن نمیگیره. خانواده من اطلاع ندارن و اگه بفهمن قطعا عواقب بدی برای من داره
با این اوصاف حکم من چیه؟ من یعنی 70 میلیون تومن بدهکارم به دولت؟

درضمن خودم هم گهگاهی مصرف میکردم شیشه
ولی تا قبل دادگاه میخوام آزمایش عدم مصرفم مثبت بشه.
عاجزانه کمک و راهنمایی میخوام ...ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید