مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

باسلام.حدود 20 روز پیش متوجه شدم همسرم بایک مرد دیگه رابطه نامشروع داشته.از طریق ضبط مکالمه ازش سوال کردم و پاسخ داد از 3 ماه پیش 4بار رابطه جنسی داشته.میخواستم بپرسم میشه ازطریق پزشکی قانونی رابطه جنسی رو در اون تاریخ اثبات کرد یاخیر.ممنون میشم کمکم کنید.درضمن بنده صدای همسرم رو به مدت 4ساعت ضبط کردم که خودش میگه رابطه جنسی داشتن

پاسخ ها :

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. زنا و دخول ثابت نمیشه و در حد رابطه نامشروع ثابت میشه که مجازات آن شلاق است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده به تنهایی دلیل محسوب نمی شود.
شما بهتر بود فیلم می‌گرفتید.
در حال حاضر شما می توانید با عنوان رابطه‌ نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک ها را بدهید.
می توانید درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نیز بدهید .
توجه داشته باشید ممکن است پزشکی قانونی و آزمایش مثبت نباشه.

عارف قطره سامانی

عارف قطره سامانی :

سلام
می توانید شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید با توجه به صدای ضبط شده.
درخواست پرینت مکالمات و پیامک را هم داشته باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اثبات آزمایش خیر
اما میتوانید طرح شکایت نمایید تحت عنوان رابطه نامشروع

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق پزشکی قانونی خسر نمیشه چیزی رو اثبات کرد البته در این پرونده نمیشه و پزشکی قانونی در این مورد ورود نمی‌کند