مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام . بنده با خودرو. در حال حرکت بودم که 206 از فرعی اومد و زد به خودرو من . خلاصه زنگ زدم به پلیس و پلیس دیر اومد . راننده 206 کارت خودرو و گواهینامه رو داد و خواست بره ولی من نزاشتم ولی از دیر اومدن پلیس استفاده کرد و منو پیچوند و رفت . پلیس هم اومد و گفت چون خودرو دیگه نیست باید برم شورا حل اختلاف و کروکی نداد . الان 2 روزه دنبال درخواست دلیل و کارشناسی خسارت هستم . و تازه نامه کارشناسی خسارتو گرفتم .میخاستم بدونم که آیا این شخص که با من تصادف کرده میتونه خودرو شو بفروشه یا تعویض پلاک کنه تا من نتونم توقیف کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
ممکن است تا شما نسبت به توقیف خودرو اقدام کنید نامبرده نسبت به تعویض پلاک خودرو اقدام کند.