مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

سلام من ماشینی که باسندبه اسم شوهرم بوده برای مهریه توقیف کردم وشخص ثالث ادعاکرده سال 95 خریده ولی ایشان نه قولنامه نه وکالت نامه نداره وادعامیکنه از سال 95بیمه وجریمه هاش به نام شخص ثالث در دادخواست شکایت ادعاکرده 95خریده بیمه نامه ازسال 93آورده ودردادگاه گفت سال 94خریده درحالی که من وهمسرم سال 93عقدکردیم وسال 94ازدواج کردیم ماشین دست مابوده وحتی 94/6سندبه اسم شوهرم خورده اماقاضی حق به شخص ثالث داده من بااعتراض میتونم کاری بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلیل کافی دارید اعتراض بزنید تا مجدداً بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شخص ثالث نه قولنامه و نه هیچ سند مبنی بر مالکیت خودرو در اختیار نداشته باشد نمی تواند در روند مطالبه مهریه شما خللی ایجاد کند .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در فرجه و مهلت قانونی که قانون گذار معین کرده است می توانید اقدام به اعتراض و به عبارت دیگر تجدید نظر خواهی کنید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف اعتراض که نمی توانید به نتیجه مشخصی برسید دعوی اعتراض ثالث نیازمند برسی دقیق و تنظیم لایحه تخصصی است
برای تنظیم لایحه دفاعیه با من تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اعتراض کردن یک ساعت هم زمان نمیبره از شما ولی مهم تر اثبات آن است تماس بگیرید راهکار دارد