مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

سلام وقت بخیر ، عنوان شغلی من در بیمه بلوک زن ثبت شده است ، آیا به من سختی کار تعلق می‌گیرد ، تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از لیست مشاغل سخت و زیانبار در اداره کار پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این که سختی کار به شما تعلق می گیرد یا سختی کار به شما تعلق نمی گیرد را بایستی از طریق اداره کار پیگیری کنید تا موضوع مشخص شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این که سختی کار به شما تعلق می گیرد یا سختی کار به شما تعلق نمی گیرد را بایستی از طریق اداره کار به شکل حضوری پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به اداره کار مراجعه کنید