مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه مستاجر

سلام و احترام
سه هفته هست که قرارداد واحد مسکونی تمام شده و در همان روز اتمام قرارداد ملک تخلیه شده .
ولی صاحب خانه تسویه حساب نمیکنه و مبلغ ودیعه رو پس نمیده .اظهارنامه هم براشون ارسال شده ولی اقدامی نشد.
میتوان کلید رو تحویل نداد تا زمان تسویه ؟
ایشون هر روز هم با کلید خودش وارد واحد میشه آیا ورود ایشان به ملک تا قبل تسویه ورود به عنف محسوب میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت مفاد قرارداد بسیار حایز اهمیت است فلذا لازم است که قرارداد مورد اشاره تحت مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

اگه ملک همچنان در تصرف شماست ورود ایشان غیر مجاز است هرچند قرارداد تمام شده باشد قابل پیگرد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ورود ایشان غیر قانونی است
شما میتوانید تحویل کلید را منوط به پرداخت ودیعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان اجازه ورود به ملک را ندارند