مشاوره حقوقی رایگان - تحویل خودرو

سال 97ماشینی را خریداری کردم.و کل پول را دادم.فروشنده قرار بود هفته بعد ماشین و مدارک را تحویل دهد ولی بعد چند روز از ایران رفت.اینجانب از دادگاه حقوقی شکایت کردم و منجر به رای تحویل مبیع و اسناد شد.که توانستم باحکم دادگاه مدارک را از خانواده اش بگیرم ولی متاسفانه ماشین را تحویل ندادند و اعلام کردند نمی‌دانند ماشین پیش کیست.من حکم توقیف ماشین راازپلیس راهور گرفتم .تقریبا متوجه شدم آخرین بار ماشین دست چه کسی بوده...آیا باید اظهار نامه برای راننده خودرو ارسال کنم یا اعلام سرقت؟ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
هیچ کدام
برای توقیف فیزیکی به محل خودرو به همراه مامور بروید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید دعوای حقوقی مناسب مطرح کنید.
شکایت سرقت زمانی می توانید مطرح کنید خودرو در تحویل شما باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه یک اعلام رسمی است و اگر احتمال می دهید منجر به سازش نمی شود بهتر است مستقیما سراغ طرح دعوی بروید