مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو خریداری شده توسط فروشنده

سلام ، بنده حواله خودرو خریدم الان فروشنده به خاطر بالا رفتن قیمت خودرو ادعای بطلان معامله دارد و ما یک قولنامه دستی بدون امضای شاهد و تک نسخه دارم و وکالت و اقرار فروشنده در دفتر اسناد رسمی ، آیا با این شرایط ، میتونه خودرو رو تحویل ندهد؟ و من اگر شکایت کنم دادگاه به دلیل غیرقانونی بودن فروش حواله وارد پرونده میشه یا رد میکند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثمن معامله را پرداخته اید ، دادخواست الزام به تحویل مبیع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد اقرارنامه است
امکان دفاع توسط شما وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هروقت ماشین را گرفت و به شما نداد دادخواست الزام به تحویل بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قولنامه، وکالت و اقرار فروشنده جهت پاسخ دقیق بایستی مورد مطالعه قرار گیرند تا معلوم شود که آیا فروشنده می‌تواند ادعای بطلان معامله را داشته باشد یا خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ممکن است اگر خرید و فروش اوایل غیرقانونی بوده خب به طبع عقد باطل است اما از نظر الزام شما می‌توانید ایشان را ملزم نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درصورت پرداخت ثمن‌ معامله دادخواست الزام به تحویل مبیع دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...