مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند صیغه

سلام من یک 2سال پیش صیغه شدم باکسی که دوسشداشتمو زندانی هم بود که مرخصی اومده بود بعد از مدتی متوجه بارداریم شدمو بچمو نگه داشتم و خانواده اون اقا سند ضمانتو کشیدن و زندانی شد تا وقتی بچم به دنیا اومدو بعد بزور اوردنش بیرون اما الان وام فرزنداوری گرفتم و پدر اون اقا ضامن شد و قرار بود با این پول ما عقد دائم بکنیم ولی حالا که وام رفا ب حساب فقط 5ملیون دادن به من و بقیه وام هم خودشون گرفتنو عقدمم نمیکنه تقریبا 8 ماه هم با منو خانوادم زندگی میکرد اون وام به اسم بچم بود منم دلم به اون وام خوش بود ک واسه بچم خریدی کنم ایا راهی هست که بشه اون وام رو یامقداریشوازشون بگیرم یا خیر؟؟

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با درود شما میتوانید جهت گرفتن نفقه فرزند به دادگاه مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری است
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید