مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای دیه و رفع عضو

با سلام
سال 99برای درد دندان به درمانگاه مراجعه نمودم متاسفانه بدلیل عدم کارایی وتسلط پزشک 13عدد دندان از دست دادم
درمانگاه دولتی بود متاسفانه مدیران و. مسئولان درمانگاه یکسال من را معطل نمودند
در نهایت گفتند برو شکایت کن
در حال حاضر از لحاظ تکلم مشکل دارم چهره ام (دوطرف صورت)گودی رفته، روکشی که برای من انجام دادند خراب شده وکسی جوابگونیست. بدلیل زشت شدن چهره داخل اجتماع کمتر ورود می کنم
لطفاً نوع شکواهیه و تقاضاهای که باید بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از پزشک شکایت نمایید
و باید قصور پزشک احراز و اثبات گردد