مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد

سلام وقت بخیر
من برای آشنا کمددیواری زدم قبلا پروانه داشتم و چون سنم بالا رفته و تواناییشو مثل قبل ندارم بعد از تمام شدن زمان پروانم دیگه مجدد نگرفتم و یکی از فامیلا ازم خواست که براش کمددیواری بزنم و رو حساب اشنایی قراردادی بینمون بسته نشد و گفتن فامیلیم و این حرفا چیه
حالا که زمان پول دادن رسیده بهم ندادن و گفتن زیاده منم رفتم اتحادیه و درخواست کارشناسی کردم و کارشناس مبلغ بیشتری رو اعلام کرد حالا که مجبور به پرداخت شدن نداشتن پروانه رو بهونه کردن و رفتن ازم شکایت کردن که از این طریق پولمو بخورن ممنون میشم بگید چیکار کنم که به پولم برسم
منم به خاطراینکه آسم دارم نرفتم پروانه بگیرم چون کار برای کسی جز فامیل اونم به اصرارشون نکردم الان شکایت کنن باید جریمه هم بدم

پاسخ ها :

مطالبه دستمزد از صاحب کار ندادن دستمزد مطالبه دستمزد