مشاوره حقوقی رایگان - استخدام و گزینش پزشکی ارگان های نظامی

سلام
من حدود 4 سال پیش توی هیئت روستامون در حین آماده سازی دکور کف دست چپم بریده شد و 5 پنج تا بخیه خورد حدود 4 سانت و نیم یا نهایتا 5 سانتی متر میشه.
آیا گزینش های پزشکی ارگان های نظامی مثل سپاه ق.دس یا مثل اون بهم گیر میدن و رد میشم؟
اگه گیر میدن راهی هست که بتونم اون رو از بین ببرم و دوره بعد اسم نویسی کنم؟
ممنون میشم با کمکم کنید.

پاسخ ها :

معاینات پزشکی استخدامی نظام استخدامی نظام استخدام سپاه