مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

با سلام دوست بنده روش نمیشد بپرسه من میگم بنده خدا الان 18 سالشه و موقعی که 16 ساله بوده 10 بار تقریبا رابطه مقعدی داشته و میخواهد عضو نظام شد قابل تشخیص هست !

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست
باید دید پرونده ای تشکیل شده است یا خیر

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بستگی به این دارد که میزان آسیب وارده چقدر بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در زمان استخدام برای نظام مقعد معاینه نمی شود.
ولی اگر به هر دلیلی مقعد معاینه بشه اگر ده باز دخول کامل و چند دقیقه انجام شده باشد به نظر موضوع قابل تشخیص است.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

احتمالا قابل شناسایی نباشه و مشکلی پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه ایشان پسر هستند یا دختر نفرمودید چرا که ارگان های نظامی هم پرسنل خانم دارند هم آقا بعید است در این رابطه معاینات انجام شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر این آزمایشات در استخدام وجود داشته باشدبستکی به تشخیص پزشکی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دوستتان بگویید بلی حتما قابل تشخیص است احتمالا چیزی ازش نمانده ....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به عوامل مختلفی آثار بجا مانده و... دارد، درنهایت کمیسیون پزشکی مربوط تشخیص واقعی ونظر می دهد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است قبل از اقدام توسط پزشک‌ متخصص معاینه شود.قطعی نمی توان پاسخ داد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال در حيطه پزشكي قانوني است
اگر شغلي نيازمند بررسي پزشكي باشد
حتما معاينه و مشخص خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون دو سال از آن گذشته اسم قابل تشخیص نباشد با این حال بستگی به ارگانی که میخواهند در آن استخدام شوند دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولاً در صورت عدم تکرار و به جهت مرور زمان خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، به دوست تان بگویید قابل تشخیص است حداقل از این به بعد قبل از اقدام به عملی به عواقب آن و اثرات آن در آینده اش بیاندیشد