مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج فرزند ایثارگر

یعنی ما نمیتونیم بگیریم بقیشو الان پدرشوهرم همه 440 تومنو زده به حسابش سپرده ب ما میگم سودشو کالا بخریم بعد چند سال لابد میگن پول مال ماعه و.. الان شوهرم تو زندگیش اختیاری نداره خانوادش تصمیم میگیرن براش منم خسته شدم ن کار ثابتی داره ن حمایت از پدرش 8 ماهه ازدواج کردیم خرحم با پدرمه الان ما پولو واقعا نیاز داشتیم کاری نمیشه کرد؟ قسطشم خودمون میدادیم شوهرم میخواست بنام خودش بزاره سپرده بنطر شما چرا پدرشون پولو گذاشتن حساب خودشون سپرده، ‌؟ ماهم خرج ضروری داریم اول راهیم هیچ اختیاری نداریم به همه کمک میکنن جز ما

بخوایم پولو از حسابشون ورداریم میتونیم؟ شرایطش چیه اینکارشون واقعا بی انصافیه شوهرم درسته 24 سالشه ولی توی فکر اونا نیست ک بدونه چخبره یا سرش کلاهم بزارن ک میزارن نمیفهمه پس برای چی ازدواج کرده وقتی اختیار خودشو زنشو نداره واسم سواله یا یه دختر خوب کم حرف مث من میخاستن ک براش بگیرن ک زندگیشو بگیرن تو دستشون همه چیشو بگیرن از وامش برای بچه دیگه استفاده کنن شوهرم یذره سیاست نداره

من زنشم یه سوال دارم ازتون یعنی تو زندگیش سهمی ندارم؟ اختیار هیچیشو ندارم ک حرف بزنم؟ شما بهم بگین لطفاایعنی تا وقتی عروسی نگیریم تا اون زمانم اختیارشو داشته باشن تو همه کارا دخالت و.. یا مشکل از شوهرمه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متوجه خواسته شما نشدم
بنظر مشكل داخل خانواده قابل حل است و نيازمند اقدام قضايي نيست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.