مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از کانال تلگرامی

سلام وقت بخیر من از یک کانال تلگرامی دوره نقاشی خریداری کردم و بهشون گفتم که یک ماه بعد عضو کانال میشم و گفتن مشخصات بفرستم براشون بعد یک ماه تا عضوم کنند
من بعد یک ماه مشخصات فرستادم اما من رو بلاک کردن و گفتن که در ساعاتی خارج از ساعت های معین شده به ما پیام دادین(قبلا اشاره کرده بودند که نباید توی اون ساعات پیام بدیم ولی فراموش کرده بودم) و من رو بلاک کردن
من چون دوره ها رو دریافت نکرده بودم بهشون پیام دادم و گفتم هزینه رو مرجوع کنند برام اما باز هم بلاکم کردند چطور میتونم هزینه رو پس بگیرم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با اعلام شکایت و ارایه فیش واریزی امکان استرداد مبلغ وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مجوز نداشته باشند می توانند طرح دعوی کنید و پول واریزی را مطالبه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه علیه صاحب شماره کارتی که هزینه را به آن واریز کردید تنظیم نمایید