مشاوره حقوقی رایگان - آیا این اس ام توهین تلقی می شود؟

اس ام اس من: من تو معامله با شما به شما صدقه زیاد دادم این 90تومن هم صدقه حساب میکنم . چون بهش نیاز دارید خیلی زیاد . باشه صدقه سر خودمو زندگیم.امیدوارم نیازتون رو این 90تومن که بهتون صدقه دادم برطرف کرده باشه.
جواب طرف خریدار ملک:مرتیکه الدنگ دوهزاری صدقه رو خرج کن یه وقت گشنه نمونی گدا ندیده بدبخت.گ.. و...ه خوردی تو معامله با من صدقه دادی تا اونجایی که من یادم میاد من صدقه دادم بهت گو...ز...و
خدا رو صدهزار مرتبه شکر ده برابر توی نکبت ثروت دارم و رو این دوشاهی ها که تو بهش میگی پول من می رینم روش.اوزگل به درد نخور 400هزارتومن پول تعویض شیرآلات خونه رو دادم شیر لباسشویی رو ر... ی...د...ه بودین توش آب میداد و کابینتو خراب کردین بدبخت گفتم مستاجره گداس نخورده س نگیرم ازش در صورتی که تو اجاره نامه نوشته شیرآلات سالم اونوقت واسه 90تومن داری جون میدی گدا ندیده من 400 تومنو صدقه سر خودمو خانواده ام کردم دادم شغال خورد بی شخصیت مفلس
تو خودت با صدقه زنده ای دستت تو صندوق صدقه س دستمال کش
لازم به توضیح است که موقع پایان قرارداد اجاره این خانوم اومدن خونه رو دیدن و صحیح و سالم خونه رو از من و بنگاه که اونجا حضور داشت تحویل گرفتن. و بابت 90 تومن هم چون بابت انتقال خط تلفن به ایشان این هزینه بعهده ایشون بود به من گفتن پرداخت کنید من به شما میدم ولی ندادن چون فکر میکنند که خیلی زرنگ هستند. ممنون میشم پاسخ من رو بدید که با توجه به پیامک دو طرف من میتونم از این خانوم به جرم اعاده حیثیت شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .هردو عبارات والفاظی که به همدگیر شده مصداق توهین وتحقیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ، بله میتوانید با عنوان توهین و تهمت از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر دو پیامک ها میتواند مصداق توهین باشد و شما نیز میتوانید تحت عنوان توهین شکایت کنید در خصوص اعاده حیثیت برای زمانیست که منع تعقیب صادر شود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام به نظر من پاسخ داده شده میتواند دارای وصف مجرمانه باشد و قابل شکایت هست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما یک سوال ساده نیست بلکه چندین سوال است که در یک سوال مطرح کردید و یک پرونده کامل است