مشاوره حقوقی رایگان - مشاع پارکینگ

با سلا و وقت بخیر ،
ما 4 طبقه و 4 واحد هستیم حدود 20 سال ساکن هستیم و طبقه اول هستیم . طبقه 4 بدون اطلاع به ما اقدام به نصب پمپ آب به واحد خود و واحد 3 کرد در پشت بام .
و ما که واحد یک هستیم در طول روز مدام آب واحدمون قطع میشد . مجبور شدیم از شیر اصلی حیاط به متراژ 3 متر یه لوله بکشیم به واحد خودمون تا آب داشته باشیم . چون اگر پمپ میذاشتیم به بالا آب نمیرسید .
حالا طبقات بالا دوباره میخوان در قسمت مشاعات پارکینگ اقدام به نصب مخزن آب و پمپ آب کنند که ما راضی نیستیم چون الان ما هزینه کردیم ...
آیا میتونن بدون رضایت ما در قسمت مشاع پمپ بزارن تو پارکینگ ؟؟؟

پاسخ ها :

نصب پمپ آب در پارکینگ مشاع نصب پمپ آب در ساختمان پمپ آب در ساختمان ساختمان