مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ در زیر زمین ساختمان

بنده در ساختمان 4 طبقه در طبقه چهارم ساکن هستم بدلیل کمبود فشار آب ، آب به طبقات بالا (4،3،2 ) نمیرسد ولی طبقه اول آب دارد لازم به ذکر است در پارکینگ زیر پله محل نصب پمپ و منبع قبلا توسط سازنده فضا تعبیه شده است طبقه اول مخالف نصب میباشد و میگوید بنده خیلی حساسم و صدا مرا ازیت میکند و طبقات هم بدلیل مشکلات بی آبی دچار مشکل شده اند به گونه ای اول صبح آب وجود ندارد طبق اول موثر هستند که پمپ را روی پشت بام نصب کنید چند نفر آوردیم ولی بدلیل کمبود فشار نصب بر روی پشت بام را رد کردنند ولی نفری را طبق نظر طبقه اول خودشان آوردنند که ایشان موثر هستند میشود بر روی پشت بام نصب کرد ایشان هم در صورت نرسیدن آب به پشت بام منوط به نصب مجدد پمپ در پارکینگ کردند هنوز هم هیچگونه اقدامی در خصوص نصب نشده ممنون میشویم راهنمایی بفرمایید از نظر قانونی مشکلی دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا نیاز به کارشناسی دارد تا وضعیت ملک بررسی شود و سپس می توانید دادخواست مربوطه را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناسی شود تا وضعیت ملک مشخص شود سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نیاز به بررسی و اظهارنظر فنی کارشناس جهت راهنمایی دقیق است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوا کنید و الزام پی را بخواهید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر مشکلی نیست در صورت رضایت سایر مالکین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا صورتجلسه نمایید تا سایر مالکان امضا نمایند و سپس در زیر زمین پمپ آب را نصب کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
طبق نظر اکثریت ساکنین اقدام نمایید .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از نظر قانونی مشکلی ندارد و چون در قسمت مشاعات نصب میشود میبایست همگی هزینه ان راپرداخت نمایند و نمیتوانند مخالفت نمایند. در صورت مخالفت ساکنین هزینه را پرداخت و نسبت به سهم واحد یک دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده باید کارشناسی شود...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما سه نفر پول بزارید و پمپ بخرید نصب کنید اگر تخریب کرد یا مزاحمت ایجاد کرد از او شکایت تخریب اموال یا مزاحمت بکنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست تامین دلیل برای اینکه چه محلی مناسب برای نصب هست بدهید و سپس براساس آن حکم دادگاه صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس موضوع را بررسی کند و بعد میتوانید اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
نيازمند توافق و اجماع جمعي است
در عين حال حق طرح دعوي را نيز داريد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید مبنی بر اینکه آب به طبقات بالا نمی رسد و پمپ باید در همکف نصب شود سپس طبق قاعده لاضرر و اصل 40 قانون اساسی اقدام نمایید
( اصل 40 :
 مطابق اصل 40 قانون اساسی, هیچ کس نمی تواند اعمال حق خود را وسیله اضرار دیگری قرار دهد,)

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا صورتجلسه نمایید تا سایر مالکان امضا نمایند و سپس در زیر زمین پمپ آب را نصب کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اهمیت موضوع نیاز به بررسی اوراق مربوطه است.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید برای عایقکاری صدا از خدمات شرکتهای ذیربط استفاده نمایید و مشکلتان رفع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا می بایست توسط تمام مالکین صورتجلسه گردد و بعد از آن اقدام نمایید