مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب

با سلام
به دلیل مشکل فشار آب در یک آپارتمان 4 طبقه تک واحدی، آب بیشتر اوقات به طبقات سه و چهار نمیرسد که با هماهنگی با تمامی واحد ها قصد نصب پمپ آب را داریم. متاسفانه واحد 2 موافق انجام این کار نیست و قصد پرداخت هزینه های سهم خود را ندارد و میگوید که طبقه دوم مشکل فشار آب ندارد.
سوالم این هست که میتوانیم ما پمپ را نصب بکنیم بعد از نصب از واحد 2 شکایت کنیم و مبلغ سهم ایشان را دریافت کنیم چون به هر حال با نصب پمپ، واحد 2 هم از پمپ استفاده میکند.
سوال بعدی این هست که آیا بعد از نصب واحد دو هم شریک مبالغ هزینه تعمیر و نگهداری پمپ آب میشود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی باید پرداخت کند مشکل فشار اب ط 4 به همه ربط دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بستگی به نظره هیئت مدیره ساختمان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که تصرف در قسمتهای مشاع ساختمان نیازمند رضایت تمام مالکین است اما شما می توانید ابتدا تامین دلیل و سپس از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ،
بله با توجه به اینکه مشاع است هزینه آن را باید تمامی مالکین بپردازند
بدوا درخواست تامین نمایید سپس اقدام کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به اینکه پمپ آب مشاعات است و مربوط به تمام مالکین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامبن دلیل کنید تا میزان هزینه های وارده بر اورد کارشناسی شود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابتدا صورتجلسه نمایید و
باید اکثریت مالکان واحدها موافق باشند و امضا نمایند
و شما بعد از پرداخت هزینه ها ، میتوانید دادخواست مطالبه هزینه ها
را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نصب پمپ ضروری باشد مدیر ساختمان می تواند اقدام به نصب پمپ آب کند و هزینه ها را از واحد ها مطالبه کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت موافقت اکثریت اقدام کنید و سپس در صورت عدم پرداخت شکایت کنبد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما ابتدا صورتجلسه تنظیم نماید و سپس اظهارنامه و دادخواست مطالبه وجه نماید و واحد 2 ملزم به پرداخت هزینه فوق تحت هر شرایطی می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پمپ آپارتمانی مستقل استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعداز آکثریت آرا کسانی که بیشترین مساحت اختصاصی را دارند همه مالکین ملزم به پرداخت وجه های مربوطه هستند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تمام وسایل چهت مشاعات ساختمان، بر عهده همه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام تصرف در مشاعات در صلاحیت تمامی مالکین مشاعی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تصرف مادی در قسمت مشاعات ساختمان باید با توافق تمام شرکا باشد مگر اینکه ضرورتی در کار باشد که باعث اضرار به شرکای دیگر گردد که در این صورت می توان با تامین دلیل و درخواست مدیر ساختمان یا سایر مالکین دادخواست مطالبه وجه بابت سهم هزینه پمپ راداد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بر عهده تمام مالکین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پس از تصویب در هیات مدیره ساختمان میتوانید اقدام کنید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، طبق قانون آپارتمان نشینی ، هزینه نصب پمپ برعهده همه مالکین است ، در صورت عدم موافقت میتوانید نصب کنید و علیه واحد مخالف دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این قبیل هزینه ها متعلق به همگی ساکنین است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به نظره هیئت مدیره ساختمان دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اینها از موارد مشاعات می باشد و مشاعات برای همه تعلق میگیرد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

این موضوع بستگی به تصمیم اکثریت واحد ها دارد

یک وکیل

با تصویب اکثریت امکان پذیر است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

هزینه های مشترک آپارتمان مطابق قانون تملک آپارتمان‌ها اخذ میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدیر ساختمان اظهارنامه رسمی به ایشان ابلاغ نمایید ومانعی برای مطالبه نیست