مشاوره حقوقی رایگان - دعوی حقوقی

سلام و درود
اگر شخصی قصد طرح دعوا به طرفیت یک نفر در ساختمان مجاور را داشته باشد
اما هیچ نام و نام خانوادگی و همچنین شماره پلاک از اپارتمان او نداشته باشد
در ستون خوانده باید چطور نام اورا بنویسد ؟
در صورت عدم درج نام مدیر دفتر اخطار رفع نقص و سپس بعد از 10 روز قرار رد دادخواست را صادر می کند !
تکلیف خواهان که نام خوانده و شماره پلاک اپارتمان اورا نمیداند چیست؟
بر فرض مثال هیچ همسایه و شخصی هم نام آن همسایه را نگوید !
مثال : حیاط بنده جنوبی باشد
از مقابل شخصی یک پنجره به طرف ملک من باز کرده باشد که کاملا واحد بنده را ببیند
در حقوق مدنی , مجوز داده شده که در این مورد ما بستن پنجره را بخواهیم
حالا بخوام برای خوانده تامین دلیل بگیرم و سپس دادخواست بستن پنجره را بدم
تو این موارد من هیچ نام و شهرتی و هیچ شماره پلاک ثبتی ندارم
هیچ همسایه ای هم به بنده کمک جهت دانستن مشخصات نمیکند
مالک هم میگوید نامم را نمیگویم و دستت هرجا بند است بزن
بنده کاراموز وکالتم و جهت کسب اطلاعات سوال را از وکلای گرامی میپرسم !

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در دادخواست تقاضای استعلام پلاک ثبتی واحد مذکور رو از اداره ثبت با توضیحات موقعیت جغرافیایی ملک همجوار بدید ، در این زمینه کارشناسان ثبت منطقه میتونند کمک کنند