مشاوره حقوقی رایگان - برائت و تعلیق رای

سلام خانمی هستم ب جرم لیدرپارتی دادگاه بدوی 10سال حبس تعزیری داده من سرپرست نوجوان18ساله هستم اگه نرم دادگاه چی میشه یک میلیاردوپانصدوثیقه گزاشتم 22روزبازداشت بودم اعتراض بزنم تجدیدنظر برائت نمیشم؟یاتعلیق

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به حکم در مهلت مقرر اعتراض کنید و ابراز پشیمانی نمایید و شرایط خود را شرح دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دثیقه به مزایده وفروش میره وشماهم جلب میشوید.وکیل بگیرید واعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان صدور حکم برائت به نظر وجود ندارد.
اگر خودتان را معرفی نکنید وثیقه ضبط می شود و حکم جلب شما نیز صادر می شود.
از طرفی ممنوع الخروج و ممنوع الخدمات می شوید.
بهتر است بعد از صدور حکم قطعی و ارجاع به اجرای احکام خودتان را معرفی کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عدم حضور به نفع نیست چرا که میتواند موجب ضبط وثیقه و جلب و نیز ممنوع الخدماتی شما گردد ، بله میتوانید اعتراض کنید اما صرف اعتراض مکفی نیست چرا که در صورتیکه اعتراض شمابه صورت مستدل و مستند به مواد قانون با همکاری وکیل متخصص نباشد نتیجه ای در پی نخواهد داشت
از طریق سایت با من تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع نیازمند بررسی پرونده و محتویات آن دارد و به این شکل نمی شود که پاسخ سوال شما را به شکل دقیق و کاربردی بیان داشت‌.